Foredrag, iværksætteri og livet som selvstændig

“Der findes to slags ejerledere!
Dem der har tilbragt nætter alene i mørket ved køkkenbordet, med tårerne trillende ned af kinderne – og dem der ikke vil indrømme det.”

Jeg holder foredrag om livet som selvstændig, fortæller ærligt om opture, nedture og hverdagen som selvstændig. En hverdag der sjældent er så glamourøs om iværksætteri ofte fremstilles i medierne.

Jeg har samlet mine tidligere foredrag/oplæg i to foredrag, det ene om processen med min konkurs og det andet om livet som gennemsnitlig iværksætter, hvor målet er frihed mere end Ferrarier og weekends i Dubai.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så ring til mig på 4029 5813.

SÅ inspirerende og modigt foredrag. – FEDT!!!!

Jeg ringer i morgen. Mvh. Ivan

Ivan Børsting, Skoleleder

Vejen gennem konkursen

Et ærligt foredrag om min vej fra “overmod” til at lukke virksomheden ved selv at indgive konkurserklæringen.

Tanker, overvejelser og oplevelser i de 8 måneder fra rådgiveren fortalte mig at “det her går galt”, til jeg havde afviklet alt og lukkede det tomme selskab.

Med glæden æren og friværdien i behold.

Foredraget har vist sig velegnet til erhvervsnetværk og som oplæg til debatter i netværksgrupper og iværksættermiljøer.

Jeg tror mange går og tumler alene med tankerne i sådan en situation, derfor er det vigtigt at der kommer en som dig og sætter ord på.

Tak for et godt, åbent og ærligt indblik i dine tanker under forløbet.

Deltager til foredrag

20 år som hverdags-selvstændig

Historien om de selvstændige der får en ide, knokler helt vildt i nogle år, scorer kassen og tilbringer resten af deres dage med at køre rundt i Ferrari og drikke champagne er langt fra dækkende for flertallet af danske selvstændige. Størstedelen arbejder hårdt med deres virksomhed i mange år og holder en fornuftig løn, på linie med mange andre danskere, men nyder friheden i at være “herre i eget hus”.

At være ejerleder kan være en ensom post og vi kan vist alle nikke genkendende til at driften tager for meget af tiden, det er svært og ofte umuligt, at få frigjort tid til udvikling.

Det er ofte en ensom opgave at træffe de vigtige beslutninger og det er udfordrende at få ført beslutningerne ud i livet, når dagligdagen mest består af drift.

Det har jeg lavet et foredrag om, “Den gennemsnitlige iværksætter”, foredraget har, med succes, været holdt for de ældste grundskoleelever og for kommende iværksættere.