Bestyrelse, advisoryboard og ledersparring

At være ejerleder kan være en ensom post og vi kan vist alle nikke genkendende til at driften tager for meget af tiden, det er svært og ofte umuligt, at få frigjort tid til udvikling.

Jeg hjælper med sparring og fastholdelse af fokus – det sker som bestyrelsesmedlem, medlem af advisoryboard eller som sparringspartner for ledere eller ejerledere.

Drift slår udvikling – desværre.

I en travl og hektisk hverdag er der som regel nok at lave, for virksomhedens ledelse, med at få driften til at køre og dermed bliver driften det der fylder i hverdagen og virksomhedens udvikling kommer i baggrunden.

Som din/virksomhedens sparringspartner, hjælper jeg med sparring omkring beslutningerne og vigtigst af alt, jeg hjælper dig med af få skruet hverdagen sammen, så du også får ført beslutningerne ud i livet.

Det drejer sig ikke om at arbejde flere timer, men om at få fokus på de vigtige mål og opgaver – dem der oftest drukner i dagligdagen.
Jeg kan hjælpe dig, og din virksomhed, med at få eksekveret på de vigtige ting, så du når dine mål og virksomheden udvikles.